Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Σαμοθράκη 6 Οκτωβρίου 2008

Κάποια μέλη του συλλόγου μας γίναμε πάλι μάρτυρες μιας ακόμη ιστορίας - που φαίνεται τέλος να μην έχει- με θέμα τα σκουπίδια.

Παρακολουθήσαμε την προσπάθεια των συντοπιτών μας να αποτρέψουνε την ρίψη των σκουπιδιών στην παράνομη όπως διαβεβαίωνε ο ίδιος ο Δήμαρχος χωματερή των Θέρμων.

Νωρίς το πρωί ξεκίνησαν τα απορριμματοφόρα του Δήμου με την συνοδεία αστυνομικής αρχής. Οι κάτοικοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν την δημοτική αρχή για αυτήν την ενέργεια και όχι μόνο δεν μπορέσανε να κάνουν την καταγγελία αλλά βρέθηκαν εγκλωβισμένοι από την αστυνομία με κατηγορίες που αλλάζανε κάθε λίγο. Καταφέρανε να φύγουν και να επιστρέψουν στην χωματερή όπου τους περίμενε μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη που τους πληροφόρησε πως όσοι είχανε πάει να κάνουν την καταγγελία το πρωί, έπρεπε να πάνε αυτόφωρο.

Αναρωτιόμαστε γιατί η Δημοτική Αρχή αναλώθηκε με ψέματα που προκαλέσανε διχόνοιες ανάμεσα στους κατοίκους των διαφόρων χωριών;;;
Γιατί μετέτρεψε το καταπράσινο νησί μας σε μία απέραντη χωματερή;;;
Γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία των 4 μηνών με τα σκουπίδια στους δρόμους και ξαφνικά ο Δήμαρχος η Αντιπολίτευση και το Δημοτικό Συμβούλιο σαν μόνη λύση επέβαλλαν με την βοήθεια της αστυνομίας αυτήν που από την αρχή είχαν εντοπίσει ως προβληματική? Την ρίψη δηλαδή των σκουπιδιών στην χωματερή των Θέρμων.

Ελπίζουμε να έγινε αντιληπτό και από τους υπόλοιπους κατοίκους ότι «Διαίρει και βασίλευε» είναι η μόνη πολιτική που άσκησε μέχρι τώρα η Δημοτική Αρχή με την συμμετοχή της Αντιπολίτευσης.

Φτάνουν τα ψέματα!

Ο σύλλογος Σαμοθράκη εν Δράσει και πολλοί άλλοι κάτοικοι του νησιού πιστεύουμε ότι υπάρχει λύση που να ικανοποιεί όλους και σέβεται το περιβάλλον αυτού του ξεχωριστού τόπου και όραμά μας είναι να ενωθεί όλο το νησί να την διεκδικήσει χωρίς ψέματα και χωρίς διχόνοιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου