Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Προς Samothrakitika: παρακαλουμε να το αναρτησετε

Επειδη στις 23/10 εγινε μια αναρτηση απο εσας που ειχε μια ανακοίνωση σχετικά με το debate που διοργανώνει ο Συλλογος μας και παράλληλα σχόλια για το debate της Θεσσαλονίκης
αυτή η ανάρτηση φαινόταν σαν να ήταν δική μας ενώ δεν ήταν
θα θελαμε  οι ανακοινωσεις μας να βγαινουν ατοφιες και ξεχωριστα οχι με αλλες ανακοινωσεις μαζι ή δικα σας σχολια


Y.Γ. Το έχουμε στείλει με mail από 24/10 το απόγευμα και λυπόμαστε που δυστυχώς δεν έχει ακόμα αναρτηθεί. 






7 σχόλια:

  1. Είναι καλό να υπάρχει η Σαμοθράκη εν δράση απο το ολότελα. Θα έλεγα όμως το εξής. Καλό θα ήταν τα μέλη της να μην έχουν το δικαίωμα να μπαίνουν σε κανέναν συνδυασμό στο μέλλον, γιατί αν μη τι άλλο μας κάνουν να υποπτευόμαστε καλός η κακός διάφορα. Βέβαια συμφωνώ μαζί σας ότι ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά φτιαγμένο, αλλά προσπαθήστε να κρατήσετε λίγο τα προσχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To μέλλον ειναι πολυ δύσκολο να το προβλέψουμε αγαπητέ αναγνώστη. Εχουμε ξαναπεί ότι μπορούμε να απολογηθούμε σαν ομάδα αλλά όχι για τα πρώην μελη μας, γαιτι όπως έχουμε ήδη δηλώσει, όποιος εμπλέκεται με πολιτικές παρατάξεις, οι αξίες του συλλόγου μας, τον αναγκάζουν να παραιτηθεί από την ομάδα. Ακριβώς για να μην έχει κανεις το δικαίωμα να κάνει σχόλια σαν το δικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άς είμαστε επιφυλακτικοί λοιπόν για το μέλλον. Γιατί μετά απο αυτό το σχόλιο (καλό η κακό) το μέλλον μπορούμε και να το προβλέψουμε και να το προλάβουμε. Αρκεί οι κινήσεις να είναι ποιό προσεκτικές. Όπως είπα είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες προσπάθειες, όμως θέλει μεγάλη προσοχή μην σας στοχοποιήσουν σε σχόλια, αναφερόμενοι κάποιοι σε κάποια πρόσωπα. Πιθανόν να κάνω και λάθος αλλά κάποιος ο οποίος έχει αποδείξει τις πολιτικές του αντιλήψεις (έστω και σε δημοτικό επίπεδο) δεν νομίζω ότι θα μπορούσε και θα ήταν χρήσιμο πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενά σας να τον δούμε κάποια στιγμή εντός και πάλι. Οι λόγοι; Είμαστε κάτοικοι τις Ιερουσαλήμ και όλοι γνωρίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pedia opios xeri to mellon na moy dosi parakolo ti eponomi pentada gia to joker!!!
    efxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pentada den xero, alla gia tha ipomena 3,5 xronia problepo xalia mavra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέραν της πλάκας που δεν είναι πάντα επι της ουσίας, όταν αναφερόμαστε στο μέλλον όπως γράφτηκε φυσικά δεν εννοούμε τον Νίκο τον Χορταρέα αλλά, λάθη που έγιναν στο παρελθόν να μην γίνουν ξανά στο μέλλον με τα ίδια πρόσωπα.
    Όσων αφορά για την πεντάδα του τζόκερ να είστε σίγουρες ότι αν τα ήξερα δεν θα τα έλεγα θα τα κρατούσα για τον εαυτό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε αναγνωστη δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείς για λάθη, εμεις σαν ομαδα μετραμε μονο τις δράσεις μας που μεχρι τωρα τουλάχιστον είμαστε υπερήφανοι για όλες.
    Αν θες να το συζητήσουμε περισσότερο στείλε μας το όνομa και το τηλέφωνο σου στο μειλ μας ώστε να σε καλέσουμε στην επόμενη συνάντηση του συλλόγου.
    Το ίδιο ισχύει και για το φίλο που θέλει την πεντάδα.
    Ο Πρόεδρος Fantechi Bernardo

    ΑπάντησηΔιαγραφή