Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

ΠΡΟΣ: Σωματείο Φίλοι Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Εμείς όλοι του Συλλόγου «Σαμοθράκη Εν Δράσει» νιώθουμε την ανάγκη να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία σας στο νησί.

Αν και οργανωμένη ενημέρωση δεν υπήρξε, παρά λειτούργησε «από στόμα σε στόμα» - κυριολεκτικά - τελικά έστω και με αυτό τον τρόπο κάποιοι κάτοικοι και κυρίως παιδιά, επιτέλους είχαν πρόσβαση σε γιατρό.

Ένα δικαίωμα που για όλους εμάς που ζούμε στη Σαμοθράκη, φαντάζει όνειρο, αλλά και λόγος να αγωνιζόμαστε. Κάθε φορά, κάθε χρονιά, για κάθε παιδί. Με την ουσιαστική σας παρουσία εδώ μας φέρατε λίγο πιο κοντά στο όνειρο, και την ελπίδα ότι κάποια στιγμή η παρουσία παιδιάτρου θα γίνει πραγματικότητα.

Συγχαρητήρια στο Σωματείο για την προσπάθεια, στους γιατρούς για την προσφορά τους και την υπέροχη στάση τους προς τα παιδιά, και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε σύντομα. Μέσα από την εθελοντική σας προσπάθεια, μας κάνατε για 3 ημέρες να μην νιώθουμε ξεχασμένοι από τον Θεό (γιατί από την υπουργό Υγείας σίγουρα είμαστε), να νιώσουμε τυχεροί μέσα στην ατυχία μας που τα παιδιά μας είχαν την δυνατότητα να έχουν δίπλα τους για 3 συνεχόμενες μέρες γιατρό.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε αν γνωρίζετε παιδιάτρους, να τους γνωστοποιήσετε ότι το προσεχές διάστημα θα προκηρυχθεί θέση για το Κέντρο Υγείας της Χώρας Σαμοθράκης.
Αυτή η θέση όσες φορές και αν έχει προκηρυχθεί δεν έχει βρεθεί ούτε ένας ενδιαφερόμενος παιδίατρος να την καλύψει….
Σημειωτέων στο νησί δεν υπάρχει ούτε ιδιώτης παιδίατρος.

Επίσης θα σας παρακαλούσαμε την επόμενη φορά που θα έρθετε (ελπίζουμε σύντομα) αν δεν είναι κόπος για εσάς, να ενημερώσετε και τον Σύλλογο Σαμοθράκη Εν Δράσει, για να μπορέσουμε να οργανώσουμε μια καλύτερη και έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων.

Για οτιδήποτε χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ηλεκτρονικά στο mail:
samothrakiinaction@gmail.com

Με εκτίμηση
Σύλλογος Σαμοθράκη Εν ΔράσειΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου