Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2007

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΉΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΏΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΉΣ ΣΥΝΈΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΏΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ"
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ

ΣΤΙΣ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 19.30
ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΓΈΝΕΣΙΣ"


ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΟΚ" ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007

«ΟΔΗΓΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ»


«Αν οι άνθρωποι θέλουν να εξακολουθήσουν να ζουν και τις επόμενες γενιές, θα πρέπει να βρουν άλλον πλανήτη να μετακομίσουν» Στηβεν Χωκιν αστροφυσικός
«που να μετακομίζεις τώρα.....» Σύλλογος Σαμοθράκη Εν Δράσει

Έχει φτάσει ο καιρός όπου όλοι μας συνειδητοποιούμε πια, ότι έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε συνήθειες και συμπεριφορά. Χρέος μας είναι να συμβάλουμε ο καθένας από την πλευρά του στην κοινή προσπάθεια, ώστε οι επόμενες γενιές να γνωρίσουν έναν ακόμα πιο όμορφο και φιλικό πλανήτη.


Για τον λόγο αυτό το Σύλλογος «Σαμοθράκη Εν Δράσει» εξέδωσε ένα Οδηγό για μια πιο οικολογική συμπεριφορά και το διέθεσε στους επισκέπτες αλλά και στους κατοίκους του νησιού για πρώτη φορά το φετινό καλοκαίρι του 2007.


Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί υπήρξε το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας, ώστε να εκδώσουμε ένα έγκυρο και χρήσιμο εγχειρίδιο καλής οικολογικής συμπεριφοράς, και το κυριότερο καταφέραμε να χρηματοδοτήσουμε την όλη έκδοση, με ίδια έξοδα χωρίς χορηγίες ή επιδοτήσεις.


H εγκυρότητα της πληροφόρησης του Οδηγού οφείλεται στην Green Peace από όπου και αντλήθηκαν οι περισσότερες πληροφορίες.
Σε αυτόν τον Οδηγό δεν θα βρείτε καμία διαφήμιση και καμία ευγενική χορηγία θα βρείτε μόνο χρήσιμες συμβουλές για καθημερινές σας συνήθειες.


Περιμένουμε τα σχόλια και τις εντυπώσεις σας αλλά κυρίως περιμένουμε να παίξει λίγο ρόλο στην καθημερινότητα σας.