Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2007

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.
ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ (ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ), ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.
ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΛΑΚΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΓΛΥΚΑ, ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ.
1.ΟΟΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ", ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΚΡΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.
ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΜΟΙΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΑΜΕ 43 ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!!!


O Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Σαμοθράκης: "Αρμονίας γένεσις" σας ενημερώνει ότι από το Φεβρουάριο θα ξεκινήσουν για τα μέλη του, μαθήματα μουσικής (τμήμα ενηλίκων), όπου θα διδαχθούν τα βασικά στοιχεία της θεωρίας και του ρυθμού, της μουσικής ανάγνωσης(solfege), της μουσικής γραφής και η καλλιέργεια της ακοής(dictee).


Η ανθρώπινη φωνή θα αποτελέσει το βασικό μουσικό όργανο διδασκαλίας, αλλά τις γνώσεις που θα αποκομίσει κανείς απ' τα μαθήματα μπορεί να τις εφαρμόσει σε οποιοδήποτε άλλο μουσικό όργανο.


Στόχος των μαθημάτων είναι -μέσα από την ανάγνωση παρτιτούρας (διαβάζω νότες) - να δημιουργηθεί μια χορωδία ενηλίκων, που θα προάγει το χορωδιακό συλλογικό τραγούδι και θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη της να ζήσουν μοναδικές μουσικές εμπειρίες!

Έναρξη μαθημάτων:
Παρασκεύη 2 Φεβρουαρίου ώρα: 8:30
στην αίθουσα του αθλητικού - μορφωτικού συλλόγου "Σάος" στην Καμαριώτισσα